Wilujeng sumping di situs wéb kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    ce130ff32c7a411ff3b8e92bc09b29c

Trenfull mangrupikeun perusahaan khusus dina alat saringan bubuk, alat penghantar vakum, alat-alat pencampuran, sareng solusi sadayana otomatis.Kalawan kualitas dipercaya jeung téhnologi canggih, produk urang enjoys reputasi alus diantara konsumén domestik jeung luar nagri.

Produk kami kalebet: alat-alat sistem ultrasonik, layar geter Rotary tilu diménsi, layar linier, layar ayun, layar lempeng, layar saringan 450, layar uji, jsb.;alat-alat conveying vakum: mesin dahar vakum listrik, dahar vakum pneumatic Pergaulan parabot: mixer ganda-congcot, V-tipe mixer, mixer tilu diménsi, mixer pita horizontal, single-congcot kembar-screw mixer, jsb.

WARTA

warta01

Ieu mangrupikeun perusahaan domestik anu khusus dina alat-alat saringan bubuk, alat-alat penghantar vakum, alat-alat pencampuran, sareng solusi sadayana otomatis.Komitmen kana widang screening rupa, ngandelkeun rojongan teknis dipercaya, produk geus dipikawanoh ku konsumén domestik jeung luar nagri.

Widang Naon Anu Bisa Digunakeun Layar Geter Ultrasonik sareng Perlindungan Gas?
Layar geter ultrasonik sareng Perlindungan Gas nyaéta mac screening bubuk halus precision tinggi ...
Beda antara layar geter ultrasonik sareng layar aliran hawa
Layar geter ultrasonik sareng layar geter aliran hawa tiasa duanana mengklasifikasikan bahan bubuk halus, ...