Mirë se vini në faqet tona të internetit!

PRODUKTET

PËR NE

PROFILI I KOMPANISË

    ce130ff32c7a411ff3b8e92bc09b29c

Trenfull është një ndërmarrje e specializuar në pajisjet e kontrollit të pluhurit, pajisjet transportuese me vakum, pajisjet e përzierjes dhe zgjidhjet e përgjithshme të automatizimit.Me cilësi të besueshme dhe teknologji të avancuar, produktet tona gëzojnë reputacion të mirë midis klientëve vendas dhe të huaj.

Produktet tona përfshijnë: pajisjet e sistemit tejzanor, ekranin rrotullues tredimensional vibrues, ekranin linear, ekranin me lëvizje, ekranin e drejtë, ekranin e filtrave 450, ekranin e testimit, etj.;pajisje përcjellëse me vakum: makinë elektrike ushqyese me vakum, ushqim pneumatik me vakum Pajisjet e përzierjes: mikser me dy kone, mikser të tipit V, mikser tredimensionale, mikser me shirita horizontale, mikser me një konik me dy vida, etj.

LAJME

lajme01

Është një ndërmarrje vendase e specializuar në pajisjet e kontrollit të pluhurit, pajisjet transportuese me vakum, pajisjet e përzierjes dhe zgjidhjet e përgjithshme të automatizimit.Të përkushtuar në fushën e skanimit fine, duke u mbështetur në mbështetje teknike të besueshme, produktet janë njohur nga klientët vendas dhe të huaj.

Në cilat fusha mund të përdoret ekrani vibrues tejzanor me mbrojtje gazi?
Ekrani vibrues tejzanor me Mbrojtjen e Gazit është një mac me precizion të lartë për kontrollimin e pluhurit të imët...
Dallimi midis ekranit vibrues tejzanor dhe ekranit të rrjedhës së ajrit
Ekrani vibrues tejzanor dhe ekrani vibrues i rrjedhës së ajrit mund të klasifikojnë materialet e imta pluhur, ...