Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    ce130ff32c7a411ff3b8e92bc09b29c

Тренфул е претпријатие специјализирано за опрема за проверка на прав, опрема за вакуум транспортер, опрема за мешање и севкупни решенија за автоматизација.Со доверлив квалитет и напредна технологија, нашите производи уживаат добра репутација меѓу домашните и странските клиенти.

Нашите производи вклучуваат: ултразвучна системска опрема, тридимензионален ротационен вибрирачки екран, линеарен екран, екран за нишање, директен екран, екран за филтри 450, тест екран итн.;вакуумска опрема за пренос: електрична машина за хранење со вакуум, пневматско вакуумско напојување Опрема за мешање: мешалка со двоен конус, миксер од тип V, тридимензионален миксер, миксер со хоризонтална лента, миксер со еден конус со две завртки итн.

ВЕСТИ

вести01

Тоа е домашно претпријатие специјализирано за опрема за проверка на прав, опрема за вакуум транспортер, опрема за мешање и севкупни решенија за автоматизација.Посветени на полето на фин скрининг, потпирајќи се на сигурна техничка поддршка, производите се препознаени од домашни и странски клиенти.

Во кои полиња може да се користи ултразвучниот вибрирачки екран со гасна заштита?
Ултразвучниот вибрирачки екран со гасна заштита е високопрецизен фин прашок за проверка на Mac...
Разликата помеѓу ултразвучниот вибрирачки екран и екранот за проток на воздух
Ултразвучниот вибрирачки екран и вибрирачкиот екран за проток на воздух можат да ги класифицираат фините материјали во прав,...