Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL PERUSAHAAN

    ce130ff32c7a411ff3b8e92bc09b29c

Trenfull minangka perusahaan sing duwe spesialisasi ing peralatan screening bubuk, peralatan conveyor vakum, peralatan campuran, lan solusi sakabèhé otomatisasi.Kanthi kualitas dipercaya lan teknologi canggih, produk kita seneng reputasi apik ing antarane pelanggan domestik lan manca.

Produk kita kalebu: peralatan sistem ultrasonik, layar geter rotary telung dimensi, layar linear, layar ayunan, layar lurus, layar filter 450, layar uji, lsp;peralatan vakum ngaturake: mesin dipakani vakum listrik, dipakani vakum pneumatik Peralatan Nyampur: mixer pindho conthong, mixer V-jinis, mixer telung dimensi, mixer pita horisontal, siji-conthong twin-screw mixer, etc.

PAWARTA

warta01

Iku perusahaan domestik sing spesialisasine ing peralatan screening wêdakakêna, peralatan conveyor vakum, peralatan nyawiji, lan otomatis solusi sakabèhé.Komitmen ing lapangan screening nggoleki, gumantung ing support technical dipercaya, produk wis dikenali dening pelanggan domestik lan manca.

Bidang Apa Layar Getaran Ultrasonik kanthi Proteksi Gas Bisa Digunakake?
Layar kedher ultrasonik kanthi Proteksi Gas minangka mac screening bubuk sing presisi dhuwur ...
Bedane antarane layar kedher ultrasonik lan layar aliran udara
Layar kedher ultrasonik lan layar kedher aliran udara bisa nggolongake bahan bubuk sing apik, ...