Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fa'atumauina o le mata o le vibrating ultrasonic

1. Siaki le felagolagomai i le va o le afi ma le masini mata i le faagasologa o le taamilosaga, siaki le vevesi o le fusi ma le suauu lubricating o le exciter bearing.

2. O le malosi o le vibrating o le vibrating screen e maualuga tele, ma o le lagolago lagolago i le va o pusa mata i itu uma e lua e manaʻomia ona i ai se malosi tele o le aʻafiaga, ma o le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga e taua tele.I le masani ai, e faʻaaogaina le uelo e faʻafesoʻotaʻi, ae e le lelei le aʻafiaga, ma e faigofie ona saeia ma mafua ai faʻalavelave.O le tupu mai o lenei ituaiga o tulaga e mafai ona aloese mai le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le malulu i Chaofeng.

3. E faʻasaina le faʻaauau pea ona fafaga pe a uma ona taofi mea faʻapipiʻi vibrating, ina ia faʻaitiitia ai le leiloa o le masini atoa ma le lau.

4. O le tulaga o le maualuga o le vevela i le faʻamaufaʻailoga o le vibrating screen e masani lava ona o le matua o le mama faʻamaufaʻailoga poʻo le faʻapipiʻiina le lelei ma le faʻamaopoopoina, lea e tatau ona suia i le taimi.

5. O le filifilia o mea o le pusa lau e matua taua tele.O se mea lelei e mafai ona faʻaleleia ai le malosi o le aʻafiaga o le faʻamalosi i luga o meafaigaluega.


Taimi meli: Mati-17-2022