Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O le fea masini pa'u pa'u vibrating o lo'o fa'aaogaina mo vaila'au fa'a-Saina fa'aleaganu'u

O le a le ituaigavibrating sievee mana'omia le masini pa'u mo le su'esu'eina o vaila'au fa'a-Saina masani?Ina ia faʻaleleia le lelei o vailaʻau faʻa-Saina masani, e manaʻomia meafaigaluega suʻesuʻe talafeagai mo suʻesuʻega lelei, o le a la le ituaiga masini paʻu paʻu vibrating e aoga?O lo'o fautuaina e le fa'atonu o lo'o i lalo le meafaigaluega mo le to'atele o tagata fa'aoga vaila'au.
mata vibrating ultrasonic

1. Fa'asologa o lau vibrating tolu-itu

O le pauta fa'a Saina masanivibrating sieveO le masini paʻu e faʻaaogaina se afi faʻafefeteina e pei o le puna o le fiafia, ma o le gaioiga faʻasolosolo e liua i le faʻalava, tusaʻo ma faʻafefe tolu-dimensional gaioiga e ala i le mamafa eccentric i pito i luga ma pito i lalo ole afi vibration, ma faʻasalalau atu i luga ole lau. o le lau vibrating rotary.;O mea e ulufale atu i meafaigaluega e ala i le fafaga fafaga.E tusa ai ma le suʻesuʻeina o manaʻoga o mea eseese, i lenei faagasologa, o le masini fufulu mata (silicone bouncing ball) o loʻo i lalo o le lau o laulau taʻitasi e faʻaauau pea ona taia le lau e ala i le vibration masani, ina ia o le vaega pito i luga o le lau o le mea e mafai ona sologa lelei e ala i le mata, ma foia lelei le faafitauli o mea poloka poloka.O mea o loʻo faʻaogaina numera eseese e pasi atu i mataʻitusi o mataʻitusi tutusa o taʻaloga taʻitasi ma faʻateʻaina mai pusa faʻasalalau o taʻiala taʻitasi, ma iu ai ina iloa le suʻesuʻeina ma le aveeseina o mea leaga poʻo le faʻamamaina.fa'amoemoega o le fa'ailoga.

mata vibrating

Uiga o vaila'au fa'aSaina masani pa'u vibrating screen pa'u masini

1. Le numera o sieving meshes ausia: sieve i le 500 i le 0.028mm;

2. Fa'aauau le fa'agaioiga, o mea leaga e otometi lava ona fa'ate'a;

3. O le taimi mo le suia o le lau e na o: 3-5 minute, le numera o sieving layers: 1-5 layers;

4. Fa'asologa tulaga ese mamanu;

5. E le o poloka le lau, e leai se pefu e masaa, ma e mafai ona faʻapipiʻi le 0-400 mesh poʻo le 0.028mm.

Ituaiga o vaila'au fa'aSaina fa'aleaganu'u pa'u vibrating screen pa'u masini

O le aveina o le lau vibrating tolu-dimensional e pei o le prototype, e mafai ona faʻalauteleina e tusa ai ma meatotino eseese o le vailaʻau faʻaSaina masani paʻu: faʻalaloina e le tagata lava ia lau vibrating, ituaiga faitotoa vibrating screen, mata vibrating mata, ultrasonic vibrating screen.
mata tetete 1
2. Fa'asagaga fa'asaga i luga o le ea

O le pa'u fa'aleaganu'u fa'aSaina o le mea masani lea o vaila'au fa'aSaina fa'aleaganu'u i totonu o le pauta e tusa ai ma le lelei eseese, o le kalave fa'apitoa e mama, ma e faigofie ona tu'u fa'atasi.Talu ai ona o nisi o vailaʻau faʻaSaina masani paʻu o loʻo i ai se suauʻu ma susu, o le faʻaaogaina o masini mataʻi vibrating masani o le a mafua ai se faʻafitauli sili atu ona ogaoga o le polokaina o le mata.Ona i totonu o le alamanuia o vailaʻau faʻaSaina faʻaleaganuʻu paʻu, o le faʻavasegaina faʻafefe o le ea o loʻo i ai se aafiaga lelei suʻesuʻe.A maeʻa ona pasia le paʻu vailaʻau faʻaSaina masani i le faʻaogaina o le sikuli, e faʻafefiloi ma le ea ma faʻatomized i totonu o le mesh cylinder, ma o le mea o loʻo i le taimi lava e tasi I lalo o le malosi centrifugal ma le afā, e faʻamalosia le mea e faʻafefe i luga o le upega ma lafoai. mai le uafu lafoa'i lelei.O le mea lea, e fautuaina ai e le Pioneer Vibration le filifilia o se sieve fa'alava o le ea pe a fa'amama le pa'u vaila'au masani a Saina.

Uiga fa'atinoga o mata o le afā:

1. O le masini atoa e laʻititi laʻititi, mama i le mamafa, faʻamautu e aunoa ma le vibration, leai se pisa, lelei le faʻaleleia o le ea, leai se pefu ma maualuga le lelei.

2. O le fausaga o le atigi o se tala fou, o le faʻapipiʻiina e faigofie, ma o le pulea e faigofie.

3. E mafai ona faʻaaogaina i le kiliki e tasi poʻo le tele o tulaga tutusa, ma e mafai ona faʻaauau pea mo se taimi umi, lea e saogalemu ma faʻalagolago.

4. O le lau e fufuluina e le afa ma e mafai ona faʻamamaina otometi.

5. O loʻo i ai le galuega o le toe faʻafefe mo mea faʻapipiʻi.

6. O le spherical i fafo fou e faʻalauteleina ai le ola tautua.

7. Fuafuaga fou: O le faʻaogaina o le kesi e mafai ona feaveaʻi le ea mama i le pito o meafaigaluega, lea e mafai ona faʻaitiitia lelei ai le vevela e gaosia e meafaigaluega i le taimi o le gaioiga;o le faʻaesea o le kesi i luga o le paʻu o le paʻu e mafai ona taofia le faʻaopoopoga o le pefu ma faʻaumiina lelei le ola tautua o le faʻamau, faʻaitiitia le faʻaleleia o taimi ma faʻaleleia le lelei o galuega.

8. E mafai ona faʻatulagaina faʻapitoa e faʻafetaui manaoga faʻapitoa o tagata faʻatau.
Mata o le tafe o le ea
O loʻo i luga o le vibrating screen powder machine e mafai ona faʻaogaina i le gaosiga o vailaʻau faʻaSaina masani paʻu.Afai e te manaʻomia le iloa o faʻamatalaga meafaigaluega talafeagai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi la matou 'auʻaunaga i luga ole laiga, Chaofeng kamupani o le a auauna atu ia te oe ma le loto atoa!


Taimi meli: Aukuso-27-2022